Tips inom inredning av sovrum

Vackra bäddtextilier inredning för sovrumSka du inreda i sovrummet? Med rätt sorts inredning kan du ge sovrummet en mysig och harmonisk karaktär. Sängen är en viktig del av sovrummet, så lägg gärna lite extra fokus på den. Sängkläder i linne har varit populärt ett tag nu, och detta material ger sängen en sval, men samtidigt mysig karaktär. Välj gärna sobra toner i blå, grå eller beige färgskala. Komplettera med ett par prydnadskuddar, gärna i någon kontrasterande färg för att pigga upp rummet.

Hitta inspiration på nätet

Behaglig belysning är också viktigt i ett sovrum. Satsa på mjukt ljus och dekorera gärna med ljusslingor i fönstret för en mysigare känsla. Växter är en annan inredningsdetalj som snabbt gör ett rum mer hemtrevligt. Vilka växter du väljer är en smaksak, men slingrande gullrankor är ett tips på en vacker och tillika lättskött växt. Börjar inspirationen att spira? Besök i så fall www.room.99.se för ännu mer inspiration och klicka hem din favorit i sortimentet.