Badrumsinspiration 2017

Badrumsportalen BadrumsinspirationFörr eller senare händer det och ditt badrum börja kännas trist och lite slitet. I det läget har du i regel två val, att renovera eller fräscha upp badrummet med hjälp av färg och smarta förvaringslösningar. Även små detaljer som nya handdukar, en ny tvålpumpflaska, ljuslyktor eller några nya förvaringsaskar kan göra stor skillnad. Börja med att bestämma dig för vilken känsla du vill skapa i badrummet. Vill du ha lugn och harmoni, dämpa ner eller pigga upp?

Mindre är mer

Badrum har en tendens att bli röriga, inte minst på grund av handdukar, skönhetsprodukter och hygienartiklar som lätt blir många och hamnar lite här och var. Genom att köpa handdukar och badlakan i enhetliga färger får badrummet ett mindre rörigt intryck. Handdukshängare och krokar ger både badrummet och handdukarna ett lyft. Organisera makeup- och hårartiklar i snygga förvaringslådor för att hindra att de sprids runt handfatet och i badrumshyllorna. Gör ett besök på www.badrumsportalen.se för att hitta mer inspiration!